Vijf verwarrende dingen die mannen doen wanneer ze je leuk vinden

Na het lezen van dit artikel begrijpen mannen weer een stukje beter...

Lees ook

Mannen zijn verwarrende wezens en soms moeilijk te begrijpen. Gelukkig decodeerde PopSugar UK deze verwarrende gewoontes om het daten een stuk makkelijker te maken. Hier zijn vijf veel voorkomende, maar subtiele, manieren waarop een man aangeeft dat hij je leuk vindt (zonder het te zeggen). 

1. Hij wordt heel serieus en stil

Een van de tekenen dat een man je leuk vindt is zijn niveau van serieusheid. In deze fase van de relatie bevindt hij zich in zijn volwassen toestand, wat in feite betekent dat hij uiterst voorzichtig is om de dingen niet te verknoeien. Hij wil dat je het gesprek voert, in plaats van het risico te lopen dat hij je wegdrijft. 

2. Hij is voorzichtig in zijn aanpak

Een ander teken dat een man je leuk vindt is zijn aanpak. Als hij bijna ‘te’ voorzichtig is, in de manier waarop hij dingen zegt en doet, dan is dat vaak omdat hij bang is voor de fouten die met spontaniteit zouden kunnen komen. Hij voelt zich ongemakkelijk bij de gedachte je te verliezen en handelt dus ingetogen in zijn aanpak. 

3. Hij beledigt je per ongeluk

Geloof het of niet, een van de tekenen dat hij je echt leuk vindt, is als hij je per ongeluk beledigt. Het is zijn, erg onhandige, poging om een emotionele vonk te creëren. Hij kan proberen je te plagen of grappen te maken, om met je te flirten. Hij lijkt misschien arrogant en brutaal in het begin, maar geef hem een kans. Hij probeert alleen maar met je in contact te komen door je uit te dagen. 

4. Hij gedraagt zich verwaand en schept op

Kletspraatjes en opschepperij zijn niet bepaald dingen waar je naar opzoek bent. Maar vaak scheppen mannen op in de hoop dat ze indruk op je maken. 

5. Hij begint niet aan fysieke intimiteit

Ondanks alle vooroordelen willen veel mannen niet gelijk seks met een vrouw. Als hij langzaam reageert op je toenadering, kan dat betekenen dat hij bang is om te snel te gaan en de relatie te verpesten. Zelfs als je hem het groene licht geeft, kan hij nog steeds bang zijn voor een afwijzing. 

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook