Het Chocoa Festival staat voor de deur

En daar wil je bij zijn...

Chocoholics opgelet: het jaarlijkse chocoladefestival keert terug en vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 en zondag 23 februari in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Chocoladeliefhebbers

Chocolade, hoe kun je er niet van houden?! Wij smikkelen er in ieder geval heel wat van op en als we onthouden dat ‘chocolate comes from cocao, which is a tree. That makes it a plant. Chocolate is a salad’, hoeven we ons niet schuldig te voelen.

Als jij net zo gek op deze salade bent, mag je Chocoa Festival niet aan je voorbij laten gaan. Tijdens dat festival zijn er namelijk speciale proeverijen, kun je gratis aan een workshop deelnemen om zelf chocolade te maken en is er een cursus om professioneel te leren proeven. Mmm…

Festival

Wij begrijpen dat dat als muziek in je oren klinkt, maar wat extra grappig is, is het feit dat je tijdens deze editie met de duurste chocolade ter wereld kennis kunt maken.

Naar dit festival komen bijna 100 chocolademakers en cacaoboeren van over de hele wereld en zij presenteren lekkere en duurzaam geproduceerde chocolade. Dus chocolade uit Zambia, Suriname of juist een Aziatisch land? Allemaal aanwezig. En naast het proeven van die exotische soorten en smaken chocolade, kun je ook luisteren naar inspirerende verhalen van die chocolademakers. Dat belooft interessant én lekker te worden!

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Laatste nieuws