Deze schoen viert zijn verjaardag… en dit is hoe

Happy birthday!

Lees ook

De iconische Club C sneaker van Reebok, die begon als tennisschoen, maar tegenwoordig in de schoencollectie van elke fashionista te vinden is, viert dit jaar zijn 35e verjaardag.

Witte sneakers

Vanaf het eerste moment dat de Club C sneaker van Reebok te koop was, was de schoen populair. En wij begrijpen waarom. Het model is klassiek, tijdloos en simpel en daardoor eindeloos te combineren met je favoriete kleding. Met het oog op de naderende warme maanden is een witte sneaker sowieso een musthave, want de schoen staat niet allen leuk onder een opgerolde spijkerbroek, maar ook onder een fleurig rokje en sunkissed legs.

Laat jij witte stappers eigenlijk altijd staan omdat je ze zo moeilijk wit houdt? Klik hier voor tips om je witte schoenen schoon te maken.

Club C

Extra fijn is het dus dat de verjaardag van de Club C gedurende dit hele jaar wordt gevierd met een reeks drops. Zo keren verschillende originele ontwerpen terug, maar zullen ook nieuwe, vooruitstrevende designs worden gelanceerd. Dat nieuws doet ons denken aan de eerdere, hebberigmakende samenwerkingen met Gigi Hadid en zanger Khalid en maakt ons reuzenieuwsgierig. To be continued

Laatste nieuws

Zie ook