Nieuwe editie

Nu in de winkel: de nieuwe editie van Happy in Shape

Dit is wat je erin kunt lezen!

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape en bij dezen presteren we 'm met trots. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt lezen!

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Coverstory

Voor deze editie ging Happy in Shape in gesprek met Gaby Blaaser. Zij vertelde niet alleen wat zij moet doen en laten om in shape te zijn (en blijven), maar ook over haar deelname aan de eerste Nederlandse versie van ‘De Bachelorette’.

Fit

In de nieuwe rubriek 'De sportweek van...' vertelt voormalig Nederland Kampioen (open water) Zwemmen Suzanne Brummel van maandag tot en met zondag over haar sportweek. Benieuwd hoeveel en waar ze traint en wat ze eet? Je leest het allemaal!

Daarnaast tipt Happy in Shape twee sportscholen die voor deze editie bezocht werden en waar je, als ze straks weer open zijn, terecht kunt voor een uitgebreide work-out.

Food

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_middle_article');

De Australische kookgoeroe Donna Hay bracht het kookboek Weeklight uit en vertelt in dit nummer hoe je gemakkelijk meer groenten kunt eten én deelt superlekkere en lichte gerechten die helemaal lente-proof zijn.

En verder..?

We vertellen alles wat je moet weten over griep, aromatherapie, hoe je aan de hand van herinneringen invloed kunt uitoefenen op geluk, delen allerlei nieuwe items, reisverhalen en uiteraard nieuwe favorieten van hoofdredacteur Hilde Veeren.

Benieuwd? De nieuwste editie ligt nu in de schappen, dus hol naar de winkel! Ga je liever het huis niet uit? Je kunt de nieuwe editie ook bestellen. Klik hier om dat te doen.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');