Winactie: maak kans op een duurzame sportoutfit van Ecoalf

Wil je winnen!

Omdat we bij Happy in Shape begrijpen dat een fijne sportoutfit het begin is van een goede work-out en een goed begin het halve werk is, geven we een sportoutfit van hoogwaardige kwaliteit van Ecoalf weg. En jij kunt 'm winnen!

Ecoalf

Het Spaanse kledingmerk Ecoalf maakt zich hard voor mens en natuur en produceert zijn collecties daarom op een volledig verantwoorde manier. Afval als visnetten, versleten banden en petflessen worden gerecycled en getransformeerd tot hedendaagse mode-items. Zo is dit duurzame yogasetje onder meer gemaakt van nylon, dat op een ecologische manier is hergebruikt.

Zowel de top als legging zijn volledig rekbaar en voelen als een tweede huid om je lichaam. Een ander pluspunt: de stof ademt, waardoor vocht op efficiënte wijze wordt geregeld en je huid droog blijft tijdens je work-out.

Win

Kans maken? Zorg dat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief. Hoe je dat doet, vind je in het kader rechtsboven op de site. Daarnaast moet je ons volgen op Instagram en Facebook.

Check? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met 'Winactie Ecoalf' als titel. Daarin leg je uit waarom jij moet winnen en geef je jouw NAW-gegevens en kledingmaat op.

De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht. Good luck! 

Laatste nieuws