Shoptip: het geheime modeparadijs BestSecret

Al eens van BestSecret gehoord? Vast niet, want deze 'geheime' webshop (en tevens modewalhalla) dankt zijn naam aan het feit dat 'ie goed verstopt zit. Happy in Shape weet hoe je lid kunt worden en zo altijd met korting kunt shoppen!

Lees ook

BestSecret

Een geheim modeparadijs klinkt als een sprookje, maar eigenlijk is het gewoon realiteit. Als je lid bent tenminste. En lid worden is nu net het lastige, want alleen als je een aanbeveling van een bestaand lid hebt, kun je zelf ook deelnemen en dus shoppen op BestSecret.

Shoppen op BestSecret is een feestje, want de webshop heeft meer dan 3000 merken in zijn assortiment met collecties van zowel dit jaar als vorig jaar. Dus wil je nieuwe schoenen van Adidas, een sportlegging van Nike of gewoon iets leuks van Calvin Klein of NA-KD? Bij BestSecret vind je van alles met minimaal 20 en maximaal 80% korting.

Naast de korting is er meer: je hebt je nieuwe aankoop supersnel in huis én retourzendingen zijn altijd gratis.

Wil je bemachtingen

Klinkt dit als muziek in je oren? Dan heb je mazzel, want via deze link kun nu ook lid worden!

Het is belangrijk om te weten dat je er door de hoge kortingen snel bij moet zijn als er nieuwe items in de shop verschijnen. Een tip: hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat het jou lukt om je felbegeerde item te bemachtigen en als je de app downloadt, kun je makkelijk en snel op elk moment van de dag kijken of er iets moois voor je tussen zit.

Favorieten

Wij gingen je voor en zette onze vijf favoriete items onder elkaar:

Tommy Hilfiger

NA-KD
Maison Scotch
Calvin Klein
Ash Italia

Deze en nog meer items shoppen? Klik hier om ook lid worden te van BestSecret.

BestSecret benadrukt in het kader van corona dat alles op dit moment (een beetje) onzeker is en vindt dat de dingen van alle dag ook belangrijk zijn. De online winkel blijft open en zal de komende dagen en weken zal aanbiedingen aanpassen. 'Onze gedachten zijn bij jullie allemaal en hopelijk kunnen wij, op een bepaalde manier, wat extra vreugde in jullie leven brengen. Blijf thuis en blijf gezond,' aldus BestSecret.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BestSecret.

Laatste nieuws

Zie ook