Zeg het ook nu met bloemen

Een kleurrijk initiatief!

Lees ook

Iemand verrassen met bloemen is een klein gebaar met een groot effect. Helaas is het nu niet goed mogelijk om een mooie bos bij iemand langs te brengen en daar lijdt niet alleen de bloemensector hard onder, maar ook wij hebben nu juist meer dan ooit behoefte aan vrolijk boeket in huis. Om te laten zien dat bloemen er altijd voor ons zijn, brengt Bloemenbureau Holland een hoopvolle bloemenboodschap.

Bloemenboodschap

'Bloemen zijn er altijd' is de boodschap die Bloembureau Holland wil verspreiden door een hoopvolle bloemenboodschap met twee imposante bloemenfiguren (waarin 200.000 stelen verwerkt zijn) uit te zenden. Met die boodschap wil het bureau de wereld een beetje mooier kleuren. En dat lukt, als je het ons vraagt.

Aan de slag

Ook jij kunt meehelpen aan dit mooie initiatief. Hoe? Door deze boodschap te verspreiden, of door aan de slag te gaan met je eigen bloemboodschap onder #lethopebloom. En ga je vandaag toch even naar buiten? Sla de bloemenwinkel. Met een kleurrijke bos op de eettafel maak je niet alleen jezelf vrolijk, je helpt ook een sector die nu hard getroffen wordt.

Laatste nieuws

Zie ook