Hier volg je gratis online dans- en theaterlessen in je lunchpauze

Leuk nieuws: leden van Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni geven wekelijks lunchlessen in bewegen, dansen en tekst. Dat betekent dat je elke week op dinsdag, woensdag en donderdag om 13:00 uur een les kunt volgen van een professional.

Lees ook

Online lessen

In deze tijd iets nieuws ontdekken of nieuwe mensen ontmoeten lijkt moeilijk, maar de gratis online lessen van Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni bewijzen dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Tijdens de dans- en theaterlessen die gegeven worden via Zoom en voor iedereen beschikbaar zijn (lees: ook als je geen ervaring hebt) ga je namelijk een nieuwe uitdaging aan en maak je nieuwe contacten.

De lessen worden elke week op dinsdag, woensdag en donderdag door een steeds nieuwe professional gegeven en beginnen om 13:00 uur. Precies in je lunchpauze dus. Handig!

Harold Luya

Morgenmiddag staat er een Rhythm Dance work-out van Harold Luya op het programma. Die les belooft je niet alleen nieuwe moves te leren, maar is er bovenal om plezier te maken en je positiviteit te boosten. Precies wat je deze dagen nodig hebt, dus markeer de lunchpauze op woensdag maar alvast in je agenda.

Klik hier voor meer informatie, het programma en om je aan te melden.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook