doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Kijktip: Canon Talks at Home

De komende periode heb je naast veel tijd om te sporten, ook genoeg tijd om te hobbyen. Zo kun je denken aan het verbeteren van je tekenkunsten, maar ook oefenen met beeld als video en fotografie. Canon Talks biedt daarbij de helpende hand.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Canon Talks

Beelden maken

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

We leven in een gekke periode die, of je dat nu wilt of niet, je hoe dan ook bij zal blijven. Maar over vijf jaar weet je echt niet alles meer. Leg je dus nu unieke momenten vast op beeld, dan heb je over een paar jaar gegarandeerd een weet-je-dat-nog-momentje.

Daarnaast zorgt het uitnodigende voorjaarsweer er vast voor dat je veel de natuur in gaat. Op afstand natuurlijk en het liefst in een zo rustig mogelijk gebied als de duinen, en juist daar vind je mooie natuur en dieren die leven in het wild.

Genoeg leuks dus om op beeld vast te leggen. En ook al blijf je thuis: misschien zorgt je achtertuin met nieuwe planten en bloemen er wel voor dat je met beeld aan de slag wilt.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_middle_article');

Canon Talks

Hoe dan ook, er zijn genoeg redenen te bedenken om je fotografiekunsten te willen verbeteren. Heb je daarbij hulp nodig? Vanuit huis kun je kijken naar de nieuwe dimensie van het Canon Talks-platform: Canon Talks at Home.

In deze talks komt iedere week een andere inspirerende content creator aan het woord en zo zorgen de afleveringen ervoor dat je in deze lastige periode thuis creatief aan de slag te gaan met beeldcreatie.

Ook al vind je jezelf misschien niet zo'n creatieveling, de talks zijn er voor iedereen. Naast het leren van nieuwe technieken kun je namelijk ook inspiratie opdoen of simpelweg geëntertaind worden door beeldkunstenaars.

De eerste afleveringen van Canon Talks staan al online. Iedere week worden die op woensdag en zondag aangevuld. Klik hier om ze te bekijken.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');