doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Out now: de zomerspecial

Met trots presenteren wij de nieuwe Happy in Shape, oftewel: de extra dikke zomerspecial. Lees snel wat je hier allemaal in kunt vinden!
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Zomerspecial

Coverstory

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Met trots presenteren wij de (extra dikke!) zomerspecial van Happy in Shape. Hierin vertelt covermodel Rose Bertram haar inspirerende verhaal hoe ze in shape kwam én blijft, terwijl ze heel erg van eten houdt. ‘Ik heb altijd gewerkt met meisjes die lang en dun zijn. Ik ben klein, houd van lekker eten en heb de rondingen van mijn donkere mama, dus ik moet hard werken om in shape te blijven. Ik probeer daarom elke dag iets te doen: mijn pilates of een training waarin ik cardio en kracht combineer.'

Fit

Niet alleen Rose vertelt hoe fit blijft, maar ook Naomi van As en Marieke Elsinga vertellen over hun routine. Daarnaast vind je een dossier gewijd aan hardlopen waarin experts, van de fijnste schoenen tot de lekkerste muziek, allerlei tips geven die erg handig zijn voor ieder die vandaag nog een rondje wil joggen en lees je over sporten in tijden van corona.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_middle_article');

En verder?

Alles wat je van ons gewend bent. Zo ontbreken hebberigemakende shoppings niet, vind je de ultieme adresjes voor geslaagde city trips naar Antwerpen, Londen en New York, delen we recepten uit een heerlijk (zomers) kookboek en lees je interessante verhalen over onder andere het nieuwe niksen en het belang van goed werkende darmen.

Wil je lezen

Een overvol dubbelnummer boordevol interessant leesvoer dus, die je nu in de winkel vindt. Ontvang je 'm liever thuis? Klik hier om de editie te bestellen.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');