Word afslankconsulent en help anderen hun droom te bereiken

We hebben goed en slecht nieuws. Met het slechte beginnen? Steeds meer mensen kampen met overgewicht. Het goede nieuws daarentegen is dat veel mensen daar iets aan willen doen. Om die reden is The 1:1 Diet op zoek naar nieuwe, ondernemende consulenten en kun jij anderen door middel van 1 op 1 begeleiding helpen afvallen!

Lees ook

Consulent worden

Is het voor jou altijd een droom geweest om anderen te helpen en gun je mensen een nieuwe kans? Dan is consulent van The 1:1 Diet worden iets voor jou! Als consulent bied je namelijk de helpende hand aan mensen die willen afvallen of hun wensen omtrent gewichtsbeheersing willen realiseren. Dit kan vanuit een praktijk of door middel van online begeleiding.

Als consulent ben je onafhankelijk en zelfstandig, maar je wordt uiteraard ondersteund. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe en wanneer je wilt werken en is het werk dus goed te combineren met je gezinsleven of eventueel ander werk.

Samen

Als je wilt beginnen, dan kun je alleen en zelfstandig doen maar ook samen met iemand anders. De kracht van The 1:1 Diet zit ‘m in ‘samen’, dus je kunt ook samen met een of meerdere consulenten in een praktijk werken, want zo bereik je misschien wel meer.

Op www.consulent-worden.nu kun je zien dat er nog veel vacante plaatsen in Nederland zijn waar je direct zou kunnen starten.

The 1:1 Diet

The 1:1 Diet – ook wel bekend als het succesvolle Cambridge-dieet – is het 1 op 1 dieet van Nederland. Met ruim 400 consulenten in Nederland en België worden jaarlijks zo’n 75.000 cliënten begeleid naar hun streefgewicht en een gezonde leefstijl. Dit wordt gerealiseerd aan de hand van een flexibel stappenplan, waarbij een combinatie wordt gemaakt van gezonde en gevarieerde voeding met producten en maaltijden van The 1:1 Diet.

Interesse

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Klik hier voor verdere informatie en om je aan te melden.

Past het consulentschap niet bij jou, maar ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en graag voor zichzelf wil beginnen? Op de site www.consulent-worden.nu lees je ook meer over het succesvolle scout-programma van het dieet.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met The 1:1 Diet.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook