Dit zijn de nieuwe producten van Killerbody Food

My Killerbody Motivation ken je vast: het is het sportplatform van Faya Lourens. Killerbody Food is haar nieuwste bedrijf en lanceert in september twee nieuwe producten; chocoladerepen en water met proteïne.
reep

Producten

Tuurlijk wil je producten eten en drinken die goed zijn voor je lichaam, maar het is wel fijn als die ook lekker smaken. Gelukkig geldt dat in ieder geval voor de twee nieuwe producten die Faya lanceert, en die vanaf 14 september te koop zijn bij Jumbo. Later dit jaar zijn ze ook te vinden in de schappen van Kruidvat en Holland & Barrett.

Proteïne water

Faya heeft allereerst een primeur: ze is de eerste ondernemer die Proteïne water op de markt brengt! De naam verklapt het al; dit is water met proteïne waarvan bekend is dat het onder andere voor de opbouw en onderhoud van je spieren zorgt, het zorgt voor je voor huid en haar en geeft een verzadigd gevoel. Niet gek dus dat veel sporters er bij zweren...

Het proteïnewater met extra vitamine B komt in de twee smaken Orange en Tropical en bevat geen toegevoegde suikers.

Verantwoord snoepen

Houd jij net als wij zoveel van chocolade dat je het af en toe gewoon moét eten? Dan hebben we goed nieuws. Faya ontwikkelde namelijk verantwoorde chocoladerepen. De snacks komen ook in twee van onze favoriete smaken, namelijk Chocolate Brownie en Lemon Cheesecake. Extra fijn: de repen hebben een crunchy bite en bevatten naast chocolade ook proteïne en slechts 1.3 gram suiker per reep. Yum!

De nieuwe producten proberen? Je weet waar je ze de 14e vindt!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f69e046570f7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });