De 43ste editie van de Lekker500 ligt in de schappen

Als we iets hebben geleerd dit jaar is het dat de horeca branche enorm veerkrachtig is. Om de restaurateurs een steuntje in de rug te geven heeft de redactie van Lekker500 een speciale editie uitgebracht als eerbetoon. Ook vertellen ze je alvast over de leukste culinaire trips voor als we weer mogen...

Lees ook

Ode aan de horeca

Horeca en corona ging dit jaar niet echt samen. Hoopvol gingen alle restaurateurs aan de slag met creatieve ideeën. Een chef-kok of high tea pakket voor thuis? Alles werd mogelijk gemaakt. De redactie van de Lekker500 wilde dit jaar een editie creëren met als doel: de horeca een hart onder de riem steken. Zo vind je geen ranking, want alle restaurants staan dit jaar natuurlijk op nummer 1. Wel vind je o.a tips om de lekkerste sambal te maken van chef-kok Syrco Bakker van Pure C in Cadzand, de beste corona-initiatieven van diverse restaurants én chef-koks zoals Soenil Bahadoer delen hun favoriete recepten. Kortom: met dit extra dikke magazine ben je voorzien van een heleboel kookinspiratie voor thuis.

Opzoek naar een culinair (kerst)cadeau voor jou of een dierbare? Het magazine is voor €14,99 te verkrijgen in diverse boekenwinkels en online. Bestel hem via deze link.

Bron: Lotte van Zijl

Laatste nieuws

Zie ook