Met Nutribites Green Juice blijf je gemotiveerd om gezond te eten

Ben jij gezonder gaan eten? Zo’n 1 op de 10 Nederlanders zegt de afgelopen tijd bewuster met gezonde voeding bezig te zijn en meer tijd te hebben om gezond te koken. Het Voedingscentrum hoopt dat mensen hun gezonde eetpatroon volhouden.

Lees ook

Houd jij het vol?

We willen allemaal gezond eten. Daarom maken we een weekplanning met gezonde maaltijden en besteden we een paar avonden per week aan meal preppen. Ook kopen we massaal verspakketten en bestellen we steeds vaker maaltijdboxen met verse ingrediënten en recepten. Sommigen van ons geven zelfs een vermogen uit aan kant-en-klare juices of zijn dagelijks met een juicer in de weer om gezonde sapjes klaar te maken.

Hoewel de verspakketten en maaltijdboxen een blijvertje lijken te zijn, blijkt uit verschillende studies dat als de agenda weer vol loopt en de stress toeslaat, we vaker naar ongezonde producten grijpen. Dat kun je misschien nu al merken op drukke dagen. Je bent dan eerder geneigd om even een snelle hap te halen dan om in de keuken te gaan staan.

Dat we voor ongezond eten kiezen als we het druk hebben, komt doordat we onder invloed van het stresshormoon cortisol een voorkeur hebben voor zoet en vet. Terwijl we tijdens stressvolle periodes juist meer vitamines en mineralen nodig hebben. Dat komt doordat we nu eenmaal meer voedingsstoffen verbruiken als we gestrest zijn. Die voedingsstoffen vind je eerder in groenten, fruit en andere gezonde producten. Maar hoe kom je aan die voedingstoffen als je geen tijd of zin hebt om gezond te eten? Het supplementenmerk Nutribites heeft daar wat op bedacht.

Boordevol voedingsstoffen

Nutribites ontwikkelde een product waarmee je op een gemakkelijker manier veel goede voedingsstoffen uit groenten, fruit en superfoods binnenkrijgt. Dit bereikte het bedrijf door maar liefst 20 groente- en fruitextracten samen te voegen en dit te verrijken met superfoods en probiotica. Zo ontstond de basis voor een groen sapje dat werkelijk bol staan van de voedingsstoffen. Op deze manier is het een bron van vitamine C, K1, ijzer en jodium.

Gezonde start van de dag

Met de Green Juice van Nutribites zet je in slechts 30 seconden een ultragezond drankje op tafel. Drink je dit bij je ontbijt, dan krijg je niet alleen bij de start van de dag meteen een heleboel gezonde voedingsstoffen binnen. Je ben ook vanaf het begin van de dag gezond bezig en dat motiveert om de rest van de dag ook gezond te blijven eten.

Eet je ongezonder?

Mocht je de afgelopen maanden juist ongezonder zijn gaan eten (wat voor zo’n 7 procent van ons blijkt te gelden), dan helpt Nutribites Green Juice om gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Het is natuurlijk geen excuus om gezond eten te laten staan, maar helpt je om beter in je vel te zitten en daardoor gemakkelijker gezonde eetkeuzes te kunnen maken.

Wil je gezond eten gemakkelijker maken voor jezelf? Bestel dan hier Nutribites Green Juice en profiteer van de vele voordelen voor je gezondheid.

Laatste nieuws

Zie ook