Perfect health geeft je meer zekerheid over je gezondheid

Hoevaak laat jij je bloed onderzoeken? Gezondheidsinstituut Perfect Health is ervan overtuigd dat je met een regelmatige check-up veel narigheid kunt voorkomen. Zij hebben de Premium Health Check in het leven geroepen om een gezonde levensstijl toegankelijk te maken voor iedereen. Yes!

Lees ook

Bloedserieus

Je bloed is hét middel om je in te lichten over je gezondheid. De resultaten van het bloedonderzoek zijn dan ook volledig betrouwbaar. Het is een laagdrempelige en relatief eenvoudige manier om waardevolle informatie te winnen over je lichaam. De premium health check is inclusief: bloedonderzoek, persoonlijke leefstijl vragenlijst, uitgebreid advies en gepersonaliseerde voedingssupplementen. Hoe fijn is het om van gespecialiseerde gezondheidsadviseurs te horen dat alles goed zit of om eventuele ziektes in een vroeg stadium op te sporen. Wij zijn fan!

Check, check, dubbelcheck

Tijdens het hardlopen een steek op je borst of andere beginnende pijntjes hoeven niet te betekenen dat er iets ernstigs aan de hand is. Perfect Health begrijpt dat vreemde klachten angstgevoelens kunnen veroorzaken, het instituut hoopt deze gevoelens weg te nemen bij mensen wanneer ze regelmatig de premium health check uitvoeren. De check geeft onder andere antwoord op vragen als krijg ik wel de juiste vitaminen binnen? Welke gezondheidsrisico’s zijn er in mijn lichaam aanwezig? En wat kan ik hieraan doen?

Tip top in orde

Wanneer de resultaten van het bloedonderzoek binnen zijn (lees: binnen 48 uur) wordt er een telefonisch consult ingepland. Tijdens dit gesprek worden de onderzoeksresultaten van A tot Z besproken én krijg je gericht advies over voedingssupplementen die bij jou passen. De check zorgt ervoor dat je nauwkeurig met je lichaam aan de slag kunt. Kortom: willekeurige voedingssupplementen zijn verleden tijd en meer bewustwording over je lichaam de toekomst.

Eén van onze goede voornemens is om gezonder te gaan leven. Dankzij deze check gaat dit gegarandeerd lukken. Doe jij ook mee? Klik hier om de premium health check in te plannen.

Laatste nieuws

Zie ook