Thank us later: zo lijken je wenkbrauwen voller

Met dit handige trucje creëer je binnen no time dikkere wenkbrauwen.

Lees ook

Volle brows, de een is er mee gezegend, de ander kan er alleen maar van dromen. Hoor jij bij die laatste categorie? Met dit handige trucje creëer je binnen no time dikkere wenkbrauwen.

Primer

Om je wenkbrauwen voller te laten lijken heb je een make-up primer nodig. Normaal gesproken gebruik je dit middeltje om onder je foundation aan te brengen, zodat je make-up langer op z’n plek blijft.

Maar dat primer ook op je wenkbrauwen te gebruiken is, had je waarschijnlijk niet zo snel bedacht. Je legt door de primer een extra laagje op je brows, waardoor ze voller lijken.

Zo doe je het

Voordat je met je vinger een flinke klodder primer op je wenkbrauwen aanbrengt… Primer heeft vaak een witte kleur. Jouw wenkbrauwen wil je liever zo donker mogelijk, dus let hier goed op.

Pak een spoolie – oftewel: een schoon mascaraborsteltje – en borstel in zigzaggende bewegingen de primer door je wenkbrauwen heen. Bouw het op in dunne laagjes en zorg ervoor dat er geen klontjes ontstaan. Je eindigt met een gekleurde wenkbrauwgel, zodat je wenkbrauwen de juiste kleur krijgen. Voilà! Je volle – én natuurlijk ogende – wenkbrauwen zijn een feit.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook