De nieuwe Happy in Shape ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten!

Lees ook

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape en bij dezen presteren we 'm met trots. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt vinden!

Coverstory
Ze combineert haar werk als actrice met haar Fabletics-imperium en is ook nog moeder van drie. Toch is Kate Hudson (41) de zen-koningin zelve. Wij spraken haar. 'Ik heb gewoon een negen-tot-vijfbaan. Daarna zet ik mijn telefoon uit.'

Beauty
's Winters willen we het onszelf zo aangenaam mogelijk maken. Warme kleding, comfortfood en natuurlijk beautyproducten waarmee we de kille maanden makkelijk doorkomen. Voor jou geen bleke en droge huid met deze selectie musthaves!

Fit
Als er één sport is die een vlucht heeft genomen het afgelopen jaar, is het hardlopen wel. Maar welke sportschoenen lopen nu het lekkerst? En welke legging, accessoire of app moet je absoluut hebben? Hoofdredacteur Hilde zette al haar favorieten en die van de Happy in Shape-redactie voor je op een rij. Ga jij toch liever voor een andere sport? Doe dan inspiratie op uit Hollywood. Celebs showen hun meest fashionable sportoutfits en jij kunt vergelijkbare items shoppen. Verder vind je ook een nieuwe rubriek waarin drie lezers aan het woord komen die op hun eigen manier hun levensstijl drastisch hebben veranderd. Zo zijn ze afgevallen, maar bovenal zitten ze nu lekkerder in hun vel. Lees mee en get inspired!

Psyche
Redacteur Lotte besloot zich een maand lang in meditatie te verdiepen voor een zen en gelukkig(er) 2021 en deelt haar bevindingen. Je leest ook over huidhonger, wat het is én wat je ertegen doet en we delen tips voor een gezonder thuiskantoor zodat je het thuiswerken volhoud. Verder vertellen we je alles over de wereld van astrologie zodat je meer uit je zonneteken kunt halen. En tot slot: klinkt licht leven, oftewel: leven zonder de zwaarte van herinneringen aan vroeger en de angst voor later, je als muziek in de oren? Dankzij Nanne van der Leer leer je in zeven stappen dat lichte leven te bereiken.

Food
Koken als culinair schrijver Alison Roman, dat klinkt als een droom, nietwaar? Een droom die nu werkelijkheid kan worden. Alison helpt je het onmogelijke mogelijk te maken (stressvrij koken) en geeft dé tips om een heel ontspannen avond te hebben.

Travel
Reizen mag nog even niet, maar plannen en wegdromen kan natuurlijk altijd. Voor op je to-dolijst: een roadtrip langs de kust van Amerika of Canada. Happy in Shape selecteerde drie adembenemende routes.

Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Laatste nieuws

Zie ook