Viral: man deelt ‘verborgen’ vaatwassertip en het internet wordt gek

Het internet wordt gek!

Het internet wordt gek: een man uit Ierland deelde zijn vaatwasser-bevinding met de rest van de wereld en werkelijk het hele internet was verbaasd. Wist jij dit al?

Ultieme truc

Via Twitter deelde de Ierse man zijn ‘Eureka-moment’ met zijn volgers. Toen eenmaal zijn weetje was gedeeld, raasde het bericht het wereldwijde web over. Jarenlang kon Mike Mc Loughlin zijn grote borden niet kwijt in het onderste rek van de vaatwasser. Waar hij nu achter kwam? Het schijnt dat bij veel vaatwassers het bovenste rek te verstellen is, zodat ook grote borden perfect passen. Het eigenlijk toch wel simpele trucje is inmiddels door meer dan 10.000 lezers gezien en gedeeld.

Even checken

Mike Mc Loughlin’s viral bericht luidt als volgt: 'Ik ben in 2008 hier naartoe verhuisd. Het heeft mij altijd gestoord dat de onderste lade van de vaatwasser niet hoog genoeg was voor mijn grootste borden. Ik heb ze altijd met de hand afgewassen. Deze week heb ik ontdekt dat je de bovenste lade hoger kunt plaatsen zodat al mijn borden perfect passen.' Inmiddels heeft het bericht ruim 14.000 retweets en bijna 86.000 ‘vind-ik-leuks’. Veel volgers keken direct of dit bij hun eigen vaatwasser ook ook kon en dit bleek bij de meesten het geval te zijn. Wij zeggen: snel even checken dus!

Bron: Tipsenweetjes | Beeld: iStock

Laatste nieuws