OMG: je kunt 10 jaar lang gratis pindakaas winnen!

A dream come true...

Lees ook

Pindakaas addicts, opgelet! Dit is zonder twijfel het beste nieuws dat je vandaag gaat horen: je kunt tien jaar lang gratis pindakaas winnen.

Gouden sticker

Gratis pindakaas is een ware droom voor alle pindakaasliefhebbers. En voor één Nederlander kan deze droom heel snel werkelijkheid worden. De Pindakaaswinkel geeft namelijk tien jaar lang gratis pindakaas weg.

We zullen maar meteen vertellen hoe je deze fantastische prijs kunt winnen: iedereen die tussen 24 januari en 21 februari een pot pindakaas in de webshop van De Pindakaaswinkel bestelt, maakt automatisch kans om te winnen. In één van de potten die in deze periode verkocht worden, zit een gouden sticker verstopt. Je weet wel, net als de gouden wikkel in Sjakie en de Chocoladefabriek.

Troostprijs

Vind jij de gouden sticker in of op jouw pot pindakaas? Lucky you! Dan win je namelijk tien jaar lang gratis pindakaas. Nu horen we je denken: één zo’n gouden sticker op al die potten pindakaas… de kans dat je wint is niet heel groot. Gelukkig heeft De Pindakaaswinkel gezorgd voor een goede troostprijs. Vind je een zilveren sticker op jouw pot? Dan win je een jaar lang gratis pindakaas. Ook fijn! Er zijn maar liefst twintig zilveren stickers in omloop.

Good luck!

Voor iedereen die de winkel nog niet kent, een korte uitleg. De Pindakaaswinkel staat bekend om bijzondere smaken pindakaas, zoals karamel zeezout en chilipeper-citroengras. Zij openden als allereerst een gespecialiseerde pindakaaswinkel in ons land. En daarnaast is de lekkernij ook nog eens palmolie-vrij, wat willen we nog meer? Wil jij kans maken op deze prijs? Ga dan snel naar de webshop om kans te maken. Good luck!

Bron: Kookfans | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook