Bewezen: vegans hebben vaker seks dan vleeseters én gaan vaker vreemd

Wait, what?

Dierenwelzijn, milieu en gezondheid zijn slechts een paar redenen voor vegans om geen dierlijke producten te eten. Maar wist je dat veganisten ook twee keer zo vaak het bed met elkaar delen dan vleeseters? Dat is gebleken uit onderzoek van Trustdeals.

Seksleven

Wait, what? Wie had ooit gedacht dat bij vegan zijn ook andere bedavonturen komen kijken. Van de ondervraagde vegans in het onderzoek gaf meer dan de helft (57%) aan vier maal per week tussen de lakens te duiken. Bij vleeseters lag dat aantal een stuk lager, want bijna de helft (49%) gaf aan dat zij slechts twee maal per week sexy time hebben. Dit zorgt ervoor dat vegans meer tevreden zijn over hun seksleven (89%) dan vleeseters (59%).

Vreemdgaan

Ook blijkt dat vegans vaker buiten de deur snoepen dan vleeseters. Vier op de tien vegans geeft aan wel eens een scheve schaats te hebben gereden tijdens een relatie. Bij de vleeseters was dit maar drie op de tien. Verder hebben vegans slechts 2.7 dates nodig voordat ze het bed in duiken, terwijl dat bij vleeseters 3.3 dates is.

Oorzaak?

Uit eerder onderzoek bleek al eens dat het eten van vlees zorgt voor een minder fijne lichaamsgeur en zouden veganistische diëten hoge hoeveelheden zink en vitamine B bevatten, wat libidoverhogend werkt. Ook zorgt cholesterol uit vlees, eieren en zuivelproducten voor een minder goede bloedsomloop naar de geslachtsorganen waardoor erectieproblemen bij vleeseters vaker voor kunnen komen. Zou dit soms de reden zijn? Wie weet.

Bron: Trustdeals | Beeld: iStock

Laatste nieuws