Bella Hadid openhartig over mentale gezondheid na social media break

Dagenlang was het model van social media verdwenen en keerde terug met nieuwe inzichten.

Lees ook

Bella Hadid was dagenlang van social media verdwenen. Om aan haar mentale gezondheid te werken, weten we nu. Op Instagram deelt ze een emotionele post over de afgelopen tijd.

Zelfliefde

Voor Bella Hadid begon het nieuwe jaar met een social media break. Het model is na twee weken afwezigheid teruggekeerd naar the gram, met een dosis nieuwe inzichten. Ze legt aan haar bijna 38 miljoen volgers uit wat zich de afgelopen tijd heeft afgespeeld.

'Ik was een tijdje weg om te reflecteren en dingen over mezelf te leren dat op dit moment te lastig is om uit te leggen. Maar met de tijd zal ik het delen. De herinneringen en het geluk waarmee ik terug ben gekomen, zijn pure wijsheid, een betere relatie met mezelf en mijn spiritualiteit, een gevoel van zelfliefde dat ik eerder niet had, een aantal leuke nieuwe vrienden en boeken die me er doorheen hebben geholpen', schrijft ze.

Eye opener

Bella vervolgt dat de korte break een eye opener voor haar was. 'Ik heb mezelf, mijn kracht en mijn licht weer gevonden. Ik ben hier alleen om de mensen die lijden te helpen en hopelijk ooit ook de wereld. Ik bedank de engelen die mijn hebben gesteund en hebben en van me zijn blijven houden, om wie ik ben. Jullie hebben me gered. Neem de tijd voor je mentale gezondheid. Het is het waard om alles eruit te halen.'

Volgens de brunette zou iedereen er goed aan doen om zo nu en dan een social media break te nemen en aan zichzelf te werken.

Bron: Harper’s Bazaar US | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook