doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Recept: regenboogtortilla’s om te delen

Op zoek naar een lekker, gezond en kleurrijk recept. Zoek niet verder!
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Recept: regenboogtortilla’s om te delen

Deze roze tortilla’s zijn niet alleen supergezond, maar ook heel kleurrijk. Een feestje voor het oog en om te eten dus. Tip: dit gerecht is ideaal als snack om uit te delen op een verjaardag, of als je mensen te eten hebt. Lees hieronder snel hoe je de tortilla's maakt.  

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Groenten

Een drukke en gezonde levensstijl zijn lastig te combineren. Veel mensen halen de dagelijkse hoeveelheid aanbevolen groenten niet en om deze reden introduceerde No Fairytales tortilla's die uit 45% groenten bestaan. Een simpele en vooral smaakvolle manier om je dagelijkse hoeveelheid veggies binnen te krijgen. 

Ingrediënten voor vier personen

8 bietentortilla’s van No Fairytales

300g rode kool

300g wortel

200g kikkererwten

½ komkommer

1 gele paprika

100g feta

75g zure room

Bron: No Fairytales

1 citroen, sap en rasp

zout en peper

How to prepare

1. Doe de feta, zure room en citroensap en rasp in een keukenmachine of blender en mix tot een gladde spread. Proef en breng op smaak met zout en peper. 2. Snijd de wortel, komkommer en paprika in lange repen. 3. Leg de bietentortilla op het aanrechtblad of de snijplank en besmeer de tortilla met een vierde van de fetaspread. Verdeel een vierde van de rode kool over de tortilla en beleg met de wortel-, komkommer- en paprikareepjes en garneer met kikkererwten. 4. Vouw de boven- en onderkant van de tortilla naar binnen en rol de hele tortilla op met de vulling in het midden. Herhaal deze stap met de overgebleven tortilla’s. 

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');