5x kiwi, maar dan anders

Houd je ook zo van kiwi's? Lees dan snel vijf mini recepten.

Lees ook

Kiwi’s zitten vol vitamines en vezels die zorgen voor een goede weerstand en toevoeging aan je dagelijkse eetpatroon. Happy in Shape en Zespri zetten vijf kiwirecepten op een rij.

De vakantie is helaas weer voorbij en dat betekent dat we weer terug moeten naar ons vaste ritme. Een gezond eetpatroon, met veel groenten en fruit, is daar natuurlijk onderdeel van. Ook zijn groenten en fruit het ideale tussendoortje op werk, vol met vitaminen die je niet mag missen. 

Volkorenwrap met kiwi-avocadospread

Prak 2 kiwi’s en een halve avocado. Mix hier 1 fijngesneden tomaat en 1 theelepel citroensap doorheen. Smeer de spread over een volkorenwrap en rol deze op. 

Mueslibol met roomkaas en kiwi

Snij 1 kiwi in plakjes, smeer roomkaas op een mueslibol en beleg met plakjes kiwi. 

Kiwi banaan dip

Prak 2 kiwi’s en 1 banaan met 1 snufje kaneel. Doe dit in een potje en sluit dit af. Neem een volkoren cracker mee om in de dip te dopen. 

Volkorenbol met een groene kiwi-doperwtjes spread

Prak 2 kiwi’s, een handvol doperwten en 3 blaadjes fijngehakte munt tot een spread en smeer deze uit over een volkorenbol. 

Het grote groene smoothie monster

Mix in een blender 1 kiwi, een handvol spinazie, een half glas melk (of een alternatief voor melk), een halve avocado en 1 theelepel citroensap. Gezond en makkelijk om mee te nemen.

Laatste nieuws

Zie ook