Voldoe aan je seksuele behoeftes

Wil je voldoen aan je seksuele behoeften? Masturberen kan de oplossing zijn.
Voldoe aan je seksuele behoeftes

 

Iedereen doet het, maar weinig mensen geven het toe: masturberen. Maar wist je dat meer dan 80% van de vrouwen regelmatig masturbeert en dat het heel gezond is?  

Masturberen kent voordelen voor zowel mannen als vrouwen. Het helpt je namelijk makkelijker in slaap te vallen, het helpt tegen krampen, en bezorgt je ook nog eens een beter humeur en goede bloedsomloop. Het hormoon dat vrijkomt bij een orgasme, oxytocine, staat bekend als het knuffelhormoon en het andere hormoon, dopamine, geeft je humeur direct een boost. 

Masturberen zorgt ook voor betere seks, omdat je er zo achter kan komen waar jij het meest van geniet. Dit is goed om samen te bespreken, omdat je natuurlijk allebei je hoogtepunt wil bereiken. Voor vrouwen is het lastiger om een orgasme te krijgen. Hierdoor kunnen ze een bepaalde druk voelen wanneer dit niet lukt. Een seksspeeltje kan hierbij helpen.   

Ook vrouwen na een bevalling hebben veel profijt van seksspeeltjes. Je bekkenbodemspieren zijn namelijk verslapt door de zwangerschap en dat zorgt ervoor dat je moeilijker een orgasme kan krijgen tijdens de seks. Om je spieren te trainen en je orgasme intenser te maken, kun je gebruik maken van bijvoorbeeld vaginale balletjes. 

Een speeltje zorgt ervoor dat je sneller een orgasme krijgt. Fijn, want zo ben je niet meer afhankelijk van een partner. Bovendien zijn masturbators makkelijk in gebruik. Met meer dan 300 soorten is er genoeg keus, zodat iedereen aan zijn of haar seksuele behoeften kan voldoen.

Masturbators zijn makkelijk op te bergen, eenvoudig schoon te houden en zorgen voor een levensechte ervaring. Ook zijn er speciale varianten om mee op reis te nemen. Een Mastrubator zorgt ervoor dat jij heerlijk kunt genieten en niet meer afhankelijk bent van je partner die geen zin heeft. Want laten we eerlijk wezen, een orgasme maakt je echt heel gelukkig, met of zonder speeltje. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f356ecfa66dc', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });