Tip: zo kom je van je zweetvoeten af

Dit is hét middel tegen de nare geur van zweetvoeten

Lees ook

Zweetvoeten: alles behalve prettig en misschien wel iets waar je je voor schaamt. Maar wist je dat 60% van de Nederlanders last heeft van zweetvoeten? Je bent dus lang niet de enige, maar toch wil je er wel wat aan doen. PediFris® biedt de uitkomst! 

Na een lange dag

Na een lange (werk)dag ploffen wij maar wat graag op de bank thuis, schoen uit, voeten omhoog… Het gebeurt dan alleen nog wel eens dat een nare geur ons tegemoet komt. Van je voeten en uit je schoenen, waar je de hele dag stukken op hebt gelopen. Wij vroegen ons af wat je hieraan kunt doen. Wat doe je tegen zweetvoeten? En hoe kom je van stinkvoeten af? 

PediFris®

Wij vonden PediFris®, een middel dat (zoals de naam doet vermoeden) zorgt voor frisse voeten. Het poeder bestrijdt namelijk stinkvoeten door boosdoeners zoals micro-organismen ‘uit te schakelen’ waardoor de nare geur verdwijnt. Het middel is makkelijk in gebruik, want het werkt al nadat je het in je schoenen hebt gestrooid.

Oorzaak 

Wanneer je de schoen vervolgens aandoet, doet het middel haar werk. Het poeder is dus effectiever dan spray’s die bijvoorbeeld alleen de geur (die er dan al is) maskeren. Het poeder pakt namelijk de oorzaak aan, waardoor de geur, in tegenstelling tot andere hulpmiddelen, niet gemakkelijk terugkomt. 

Wil je het poeder proberen? Met de code ‘Happy10’ profiteer je nu van 10% korting! Daarnaast geldt de actie: 2+1 gratis. 

Voor meer informatie en de actie klik hier

 

Laatste nieuws

Zie ook