Bloemen met een verhaal

Deze bloemen zijn goed voor de hele samenleving.

Lees ook

Happy in Shape is gek op bloemen. Kleurrijke boeketten en planten sieren de redactie en ook thuis mag een vrolijk boeket niet ontbreken. Een verse bos is altijd een goed idee, zeker als die bezorgd worden door The Flower Family. Dat bedrijf heeft namelijk niet alleen oog voor hun consument, maar voor de hele samenleving. 

The Flower Family

Bloemenbedrijf The Flower Family is naar eigen zeggen niet primair gericht op profit, maar op purpose. Daarmee wordt bedoeld dat ze betekenisvol zijn voor de samenleving. Wat dat inhoudt? The Flower Family biedt duurzame en seizoensgebonden bloemen aan van eveneens duurzame kwekers die rekening houden met energievoorziening, waterhuishouding en letten op het gebruik van pesticiden voor ongedierte op de bloemen.

Opbloeien

Met het oog op de héle samenleving gaat The Flower Family verder dan alleen duurzame bloemen van gepassioneerde kwekers. Het bedrijf begeleidt en coacht namelijk een groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt hen een veilige en vertrouwde werkplek aan. Zo kunnen zij letterlijk opbloeien in de maatschappij.

Thuis bezorgd

Zin gekregen om je huis op te fleuren? Via de site van The Flower Family bezorg je binnen no-time een mooi boeket. De bloemen worden op een zo schoon mogelijke manier bezorgd en verpakt in verpakkingen die recyclebaar zijn. Wij zijn fan! 

Voor meer informatie, klik hier

Laatste nieuws

Zie ook