Zo ga jij happy & healthy de zomer in!

Ga slank de zomer in met Cambridge Weight Plan!

Lees ook

De wollen truien kunnen in de kast en de summer looks komen tevoorschijn. Soms gaat dat gepaard met de confrontatie dat je niet helemaal lekker in je vel zit. Je sport tot je een ons weegt en telt de hele dag door calorieën, maar je doelen behalen wil maar niet lukken. Heb je al eens aan Cambridge Weight Plan gedacht?

First things first: het gaat er uiteindelijk om dat je lekker in je vel zit, ongeacht welke kledingmaat je draagt. Laat dus niemand jou vertellen dat je af moet vallen, tenzij je er zelf achter staat. Klinkt cliché, maar is wel heel waar.

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat ‘lekker in je vel zitten’ voor jou betekent dat je toch echt een paar kilo kwijt wil, om welke reden dan ook. Dan is het Cambridge dieet misschien wel wat voor jou.

Mix & match

Het Cambridge dieet gaat niet om hardcore afvallen, maar juist bewust genieten. Ongeacht hoeveel je wilt afvallen, bereik je je ideale gewicht door een gezonde leefstijl te vinden en te behouden. Niet jezelf uithongeren dus, maar vooral leren dat gezond en lekker uitstekend samengaan. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Jaarlijks bereiken namelijk tienduizenden mannen en vrouwen hun ideale gewicht dankzij het Cambridge Weight Plan Stappenplan.

Het Stappenplan is flexibel, dus voor iedereen toe te passen op zijn of haar behoeftes en lifestyle. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Door middel van 1 op 1 begeleiding -hulp, adviezen en coaching van je eigen consulent- word je geholpen. Zo behaal je de beste resultaten en blijf je beter op het gewicht waar jij je het lekkerst bij voelt.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Ga naar www.cambridgeweightplan.nl en vind een consulent bij jou in de buurt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cambridge Weight Plan

Laatste nieuws

Zie ook