Oysho_Sport goes Cross Fitness

De must-have voor Cross Fitness

Lees ook

Ja, sportkleding moet er mooi uitzien, maar functionaliteit is toch nóg belangrijker? Geen leggings die afzakken of sport bh’s die doorschijnen. En bovenal: je sportoutfit moet passen bij het type work-out dat je doet. 

Een merk dat onze wensen begrijpt is Oysho_Sport. Het merk lanceert namelijk een collectie speciaal ontwikkeld voor Cross Fitness.

Leggins

Leggins: we hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Want ze zitten lekker, maar gevaar voor doorschijnen en afzakken ligt vaak op de loer. Voor de nieuwe collectie heeft Oysho_Sport ze onder handen genomen en dat levert sportleggings van topkwaliteit op. Hoge taille? Check. Siliconencoating voor meer steun in je rug? Check. Shaping door compressie op de plekken waar jij het wilt? Check. 

Intensief trainen

Cross Fitness betekent intensieve trainingen. De kleding wordt dan ook voorzien van verschillende lagen om de stof te beschermen tegen wrijving en schuren. Maar ook aan andere essentials is gedacht. Neem de extra ondersteundende sportbh waarvan de cups uitneembaar zijn of het sportshirt met panels op de schouders. Dat maakt squats met een bar in je nek toch echt gemakkelijker.  

Naast kleding bestaat de collectie ook uit accessoires als een springtouw en beschermers voor je handen, knieën, polsen en vingers. Succes! 

Door: Mireille Sneekes

Laatste nieuws

Zie ook