Happy in Shape loopt de Damloop by night

Afgelopen zaterdag was de Damloop by night. Happy in Shape liep samen met lezeressen mee!

Lees ook

Afgelopen zaterdag (22 september) was het zover, 18 lezeressen hadden zich opgegeven om samen met de redactie van Happy In Shape de Damloop by night te rennen. En we praten je natuurlijk even bij over het verloop van de avond!

Ondanks dat de avond begon met een fikse regenbui die nog heel lang zou aanhouden, mocht dit de pret absoluut niet drukken. De Damloop by night is 8 kilometer lang en zowel de lezeressen als de redactie hadden er zin in.

Toen de speciale Happy In Shape X Damloop by night shirts eenmaal uitgedeeld waren en iedereen zijn startnummer op de borst had gespeld, konden de eerste lezeressen beginnen aan de loop. Niet veel later begon ook de tweede groep lezeressen waarna enkele redactieleden zich naar de finish verplaatsten om de lopers aan te moedigen en op te vangen.

Met op de achtergrond genoeg reuring en gezelligheid finishten alle lezeressen stuk voor stuk gemakkelijk. Iedereen vond het een fijne en sfeervolle loop! Als afsluiting van een geslaagde avond kregen de lezeressen natuurlijk nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Laatste nieuws

Zie ook