5 rugzakken die perfect zijn voor het hardlopen

Zo neem je je spullen comfortabel mee tijdens het hardlopen.

Lees ook

Tijdens het hardlopen is het soms prettig om water of andere spullen bij je te hebben. Vooral wanneer je een lange afstand gaat lopen. Het is belangrijk om hiervoor een rugzak te hebben die stevig blijft zitten en niet gaat schudden. Deze vijf rugzakken zijn speciaal gemaakt om mee hard te lopen.

1. Camelbak Ultra Belt

Deze riem kan je makkelijk om je middel dragen. In het vak aan de voorkant past precies een waterfles. Dankzij het mesh-materiaal is de riem licht en luchtig op warme dagen. 

2. Camelbak Ultra Pro Vest

Dit is een gestroomlijnd en lichtgewicht running vest, dat vooral heel geschikt is voor trail-running. Dit vest komt in verschillende maten, waardoor de pasvorm perfect is. Je kan twee flessen in het vest kwijt en er is een vakje met rits voor je telefoon of portemonnee. 

3. Deuter Pulse One

Ook deze tas van Deuter kan je makkelijk om je middel dragen. Er past een fles in en er zijn twee vakken met rits voor je waardevolle spullen.  De tas is klein en compact en weegt daardoor slechts 140 gram.

4. Salomon Agile 6 Set


Deze tas is heel geschikt voor een langere run of hike. De rugzak is groot, dus je kan je water en waardevolle spullen meenemen, maar je kan er bijvoorbeeld ook een extra vest of regenjack in vervoeren.

5. Salomon S-Lab Sence 2 Set

Dit vest is ontworpen voor en door topsporters. Het is de ultieme, minimalistische oplossing om je spullen mee te nemen. Het vest is licht van gewicht en ademend. 

Deze vijf rugzakken zijn te koop via de webshop van Snowcountry

Laatste nieuws

Zie ook