Welke supplementen kan je slikken voor extra energie?

Voel jij je vaak vermoeid en futloos? Deze supplementen kunnen helpen!

Lees ook

Voel jij je vaak vermoeid en futloos? Dit kan aan je leefstijl liggen. Gelukkig lukt het vaak met een paar kleine aanpassingen om je weer fit te voelen. Zo kan je supplementen toevoegen aan je voeding voor meer energie.

 • IJzertabletten
  Ben je vaak lusteloos en heb je een bleke huid? Dat kunnen signalen zijn van ijzertekort. Je lichaam heeft ijzer nodig om hemoglobine aan te maken. Dit is het eiwit in de rode bloedlichaampjes dat verantwoordelijk is voor het vervoeren van zuurstof. Je krijgt minder energie als dat zuurstof minder goed vervoerd wordt. IJzertabletten zorgen voor de vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, waardoor je meer energie krijgt.
 • Magnesiumtabletten
  Magnesium is een mineraal dat betrokken is bij verschillende processen in ons lichaam. Magnesium zorgt onder andere voor het activeren van je natuurlijke energie. Bij een magnesiumtekort kan je je dus vermoeid voelen. Magnesiumtabletten helpen die natuurlijke energie in het lichaam te activeren en zijn daarnaast goed voor de spieren en het zenuwstelsel.

 • Q10 capsules
  Q10 is een lichaamseigen stof. Deze stof speelt een belangrijke rol in de productie van energie. Het slikken van Q10 capsules kan je daarom extra energie geven. Er bestaan ook speciale Q10 Forte capsules. Deze bevatten een hogere dosering dan de gewone Q10 capsules.

 • Vitamine B12 tabletten
  Vitamine B12 is een van de acht vitaminen uit het vitamine B-complex. Je vindt vitamine B12 alleen in dierlijke producten. Om die reden is deze vitamine voor mensen die vegetariër of veganist zijn belangrijk. Vitamine B12 bevordert de energiestofwisseling in het lichaam. Het maakt namelijk energie vrij uit eiwitten, koolhydraten en vetten die je via je voeding binnenkrijgt. Het slikken van vitamine B12 tabletten als aanvulling op je voeding kan daarom zorgen voor een fit en minder vermoeid gevoel.

 • Vitamine B tabletten
  Als je je futloos voelt, kan het helpen om vitamine B tabletten aan je voeding toe te voegen. Deze dragen namelijk bij aan de energiehuishouding. De vitamine B tabletten van Flinndal hebben een krachtige dosering van 200% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Dit is speciaal voor mensen die een verhoogde behoefte aan B-vitaminen hebben.

Laatste nieuws

Zie ook