Doe mee aan de Damloop by Night 2018! (GESLOTEN)

Wil je met ons redactieteam meedoen aan de Damloop by night en een gratis ­inschrijfkaart, Happy in Shape t-shirt + goodiebag ontvangen? Mail dan nu!

Lees ook

Ben jij hardloopfan? Dan is De Damloop by night, een loop van 5 Engelse mijl op zaterdagavond 22 september, misschien een leuk event voor jou. En het mooie is: Jij kunt met Happy in Shape mee rennen!

Damloop by night

De Damloop by night wordt de avond voor de officiële Dam tot Damloop van Amsterdam naar Zaandam gelopen en gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours, wat oogverblindend wordt verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 kilometer run te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park in Zaandam, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning.

Geef je op

Happy in Shape doet mee aan de Damloop by night en jij kunt met ons mee rennen! Schrijf je in en loop mee in het Happy in Shape team! Wil je met ons redactieteam meedoen aan de Damloop by night en een gratis ­inschrijfkaart, Happy in Shape t-shirt + goodiebag ontvangen? Mail dan voor 10 juli naar [email protected] om je in te schrijven. We hebben een beperkt aantal plekken, dus wees er op tijd bij!

We hopen samen met jou op 22 september de eindstreep te ­halen!

Laatste nieuws

Zie ook