Win: Maak kans op een city trip voor 2 personen naar Dubrovnik

De Parel van de Adriatische Zee...
Win: Maak kans op een city trip voor 2 personen naar Dubrovnik

Dubrovnik is hot en dan hebben we het niet alleen over de temperatuur. Elke jaar trekt de hippestad steeds meer bezoekers en wij snappen wel waarom. Dubrovnik heeft een prachtige oude binnenstad, die immers ook het decor is van de Amerikaanse hitserie Game of Thrones. Jij hebt nu de kans om samen met je vriendin, moeder of lover naar Dubrovnik te vliegen! Lees snel wat je hiervoor moet doen.

Maak kans!
Dagelijks speurt het team van TicketSpy het internet af op zoek naar de beste vliegtickets en vakanties. Met als doel om reizigers de voordeligste reizen aan te bieden. Nu kun jij samen met je favoriete reisgenoot een city trip maken naar Dubrovnik via TicketSpy. De prachtige stad aan de Adriatische Zee is ideaal om heerlijk te slenteren door de oude straatjes of om te genieten van de Kroatischekeuken. Doe mee aan de Happy in Shape win actie en maak kans op een city trip van 3 dagen naar Dubrovnik!

Winnen? Stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp 'Winactie reis naar Dubrovnik'

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f03785ae93cc', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });