Dit is waarom je proteïne nodig hebt

Het is echt een power macro!

Lees ook

Je weet waarschijnlijk wel dat gezonde voeding belangrijk is als je je goed wilt voelen. Eiwitten spelen hierin een grote rol. Het zijn namelijk de bouwstenen van je lichaam. Eiwitten houden je lang verzadigd, wat voorkomt dat je gaat snoepen. Bovendien helpen ze je lichaam om te herstellen na het sporten en zijn ze goed voor haar, huid en nagels. Echt een power macro dus! FITSHE helpt jou goed op weg.

Eiwitshakes
De eiwitshakes van FITSHE zijn een pure en eenvoudige manier om je lichaam op natuurlijke wijze te herstellen na het sporten. Ook is het een ideale aanvulling op het dagelijks voedingspatroon. FITSHE verkoopt twee soorten eiwitshakes: De Pure Whey Protein op basis van biologische wei-proteïne en de Organic Vegan Protein, een unieke blend van plantaardige eiwitten. Drink het als after workout shake, of verwerk het in je dagelijkse ontbijt en smoothies.

Vegan eiwitrepen
De FITSHE Vegan Bars zijn 100% plantaardige en biologische eiwitrepen. Ze zijn ideaal als dagelijks verantwoord tussendoortje en als snack rondom je workout. Daarnaast hebben deze veganistische bars een compleet aminozuur profiel. Met deze eiwitrepen doe je geen concessies: de Vegan Bars hebben een heerlijke smaak en een super smeuïge textuur. Uniek voor een vegan eiwitreep! In de smaken Green Power, Indian Spices & Crunchy Raw Chocolate.

Pure recepturen
FITSHE wil jou ondersteunen om alles uit je actieve lifestyle te halen. Zij geloven dat dit alleen kan met pure producten die daadwerkelijk iets voor je lichaam doen. Alle producten zijn daarom ook 100% natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. De recepturen zijn vanuit passie voor koken gemaakt met echte hoogwaardige ingrediënten.

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op www.fitshe.nl 

 

Laatste nieuws

Zie ook