Zien: Pakistaanse kunstenares maakt van striae prachtige glitterstrepen

Over de kracht van photoshop gesproken...

Lees ook

Maar liefst zeventig procent van de vrouwen heeft het en uiteindelijk krijgt meer dan negentig van de vrouwen er last van: striae. Het is een vrouwenkenmerk dat vroeger werd gezien als iets waar we ons voor zouden moeten schamen. Maar striae is oké en dat vindt de Pakistaanse Sara Shakeel ook. Ze maakte prachtige foto’s van vrouwen met striae en bewerkte deze met een gezonde dosis glitters, that’s how we like it.

Kunstenares
Sara Shakeel is van beroep kunstenares en is ook helemaal thuis in het bewerken van foto’s. De Pakistaanse vertelt dat ze zelf vaak is aangekomen en afgevallen. De littekens daarvan zullen altijd te zien blijven en daarom wilde Sara haar striae juist benadrukken. Al snel kwam ze op het idee om de stretch marks te vervangen voor glitters.

Respect
Toen Sara eenmaal de foto’s had bewerkt durfde ze deze niet gelijk online te zetten. Ze vertelt aan Cosmopolitan UK waarom: “Ik vond het doodeng om ze online te gooien. Gezien ik uit Pakistan kom, en daar weinig over lichamelijke oneffenheden wordt gepraat, hoopte ik dat het goed ontvangen werd”, aldus Sara. Wij hebben in ieder geval veel respect voor de kunstenares. De foto’s hebben heel wat te weeg gebracht en kregen massaal positieve reacties van vrouwen. Zie hieronder de glitterkunstwerken van Sara. 

 

 Lees ook: Met deze app creeer jij die blogger waardige Instafeed

 Lees ook: Wijn drinken voordat je gaat slapen zorgt voor gewichtsverlies

Bron: Beautify | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook