Olcay Gulsen gaat voor een gezondere levensstijl met Weight Watchers

Goodluck Olcay!

Lees ook

Zelfstandige en succesvolle vrouwen hebben vaak weinig tijd om bezig te zijn met gezond eten en fit blijven. Daar weet Nederlandse ontwerpster Olcay Gulsen met haar drukke agenda, alles van af. Ze heeft zichzelf dan ook een nieuw doel gezet: zes kilo afvallen en een gezondere levensstijl creëren. Weight Watchers helpt haar bij dit proces!

Zes kilo
De eigenaresse van SuperTrash en ST. studio wilt in de periode van 1 oktober tot en met 31 December 2017 zes kilo afvallen. Met behulp van het driedimensionale Weight Watchers-programma, dat je online en in de vorm van een cursus kunt volgen, hoopt ze haar doel te bereiken. Olcay vertelt dat ze al meerdere keren geprobeerd heeft om af te vallen maar elke keer valt dat haar toch wel zwaar: “ik heb moeite om een balans te vinden in mijn eet- en leefpatroon. Ik heb daarom besloten om mij niet weer te gaan focussen op een dieet, maar om mijn levensstijl te gaan veranderen door gezonder en bewuster te gaan eten.”

Veelzijdige recepten
Het Weight Watchers programma dat Olcay gaat volgen focust zich zowel op voeding, als op het goed voelen in je vel. En dat is precies de combinatie waar Olcay naar opzoek is: “Weight Watchers spreekt mij aan vanwege haar veelzijdige en gezonde recepten die mij niet het gevoel van een dieet geven, maar juist veel mogelijkheden bieden om nu echt een balans in mijn levensstijl te vinden”. Wij zij ervan overtuigd dat Olcay haar doel gaat halen en wensen haar veel succes!

 

Lees ook: Kaasthee is een ding in Aziatische landen

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook