Waarom de Kardashians (bijna) geen alcohol drinken

Al is er één die er wel pap van lust...

Lees ook

Het is weer donderdagavond, en dat betekent dat het voor veel mensen tijd is voor een borrel. Voor de Kardashians geldt dit echter niet, want als we Khloé Kardashian mogen geloven drinken zij en haar zussen (bijna) geen alcohol. Maar waarom eigenlijk niet? 

Zussen zonder borrel

In een interview met de Amerikaanse ELLE is Khloé openhartig. “Het is gewoon echt haar ding niet”, zegt ze over haar oudere zus Kim Kardashian. “Kourtney dronk wel toen ze nog naar school ging en voor ze zwanger was. Maar aangezien ze letterlijk al zes jaar zwanger is of borstvoeding geeft, drinkt ze nu nog amper. Het moederschap heeft haar daarin best wel veranderd. Al zal ze geen nee zeggen tegen een glaasje champagne met oudjaar bijvoorbeeld.”

De jongere generatie 

Ook over haar halfzusjes Kendall en Kylie Jenner kan Khloé weinig beschonken verhalen vertellen. “Het is ook gewoon hun ding niet. Zelfs als ze in Europa zijn waar de minimumleeftijd voor alcohol op 18 ligt in plaats van op 21 zoals in Amerika, drinken ze niet. Kendall is daar ook veel te vastberaden en gefocust voor, ze richt zich volledig op haar modellen- en fotografiecarrière.” 

Openbaar dronkenschap

Khloé zelf lustte er tot voor kort wel pap van. Inmiddels is ze een superhealthy fitgirl, maar de trouwe kijkers van Keeping Up With The Kardashians zullen zich wellicht herinneren dat Khloé in 2007 is opgepakt voor dronken rijden.

Lees ook: Zien: De sportkleding walk-in closet van Khloé Kardashian

Bron: Nina.be, HLN.be, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook