Dit is dé adventskalender die je als wijnliefhebber wil hebben

Het is nog lang geen december, maar hé: je kunt er maar beter vroeg genoeg bij zijn.

Lees ook

Hoewel de zomer ondanks het matige weer nog in volle gang is, zijn bedrijven alweer druk bezig met de adventskalenders voor in december. Ook het bedrijf The Pip Stop, dat gespecialiseerd is in alcohol, is er al helemaal klaar voor. Zij introduceerde zojuist een heuse wijnkalender, waardoor wij niet kunnen wachten totdat het december is.

Het klinkt als een droom die uitkomt: 24 dagen lang een fles wijn cadeau krijgen. The Pip Stop maakte speciaal voor kerst een adventskalender, waardoor je in ieder geval een flinke voorraad voor de feestdagen thuis heeft. Achter elk vakje in de adventskalender zit namelijk een flesje van 20 centiliter, waarmee je ’s ochtends al direct kunt beginnen.

De flesjes bestaan uit onder andere Prosecco, Cava, Sparkling Pinot Noir en Spaanse, Italiaanse en Australische Rosé, waardoor er voor ieder wel wat lekkers bij zit. Op je laatste dag word je ook nog eens verrast met het neusje van de zalm: Laurent-Perrier Champagne, waardoor jouw kerstfeest eigenlijk al niet meer stuk kan.

De adventskalender heeft met al die wijnflesjes een aardig prijskaartje van maar liefst 125 Britse pond. Maar dat je hier heel veel mensen blij mee gaat maken, dat is één ding wat zeker is. 

Lees ook: Deze wijn bevat de helft minder aan calorieën in vergelijking met normale wijn

Bron: Beau Monde | Beeld: iStock 

Laatste nieuws

Zie ook