Channing Tatum moest 20 kilo aankomen voor zijn rol in Logan Lucky

Het showen van zijn ultra strakke torso zat er dit keer niet in voor Channing.

Lees ook

Een enorm charmante man, een aanstekelijke lach, een geweldige danser, maar bovenal een heerlijk lijf om naar te kijken. Dit zijn toch wel de dingen waar je aan denkt bij de naam Channing Tatum. Mocht hij in Step Up en Magic Mike nog in vrijwel elke scène pronken met zijn lichaam, voor zijn nieuwe rol in Logan Lucky moest de acteur de nodige kilo’s aankomen.

Normaal gesproken is de acteur regelmatig in de sportschool te vinden, maar tijdens het opnemen van zijn laatste film mocht hij zich hier niet vertonen. De borden gezonde voeding werden ingeruild voor pizza’s, bier en een onbeperkte hoeveelheid hamburgers. En daar moest vooral zijn lijf enorm aan wennen.

“Het was fijn om eens niet te trainen, eens niet te letten op wat en wanneer je eet, maar mijn lichaam voelde niet meer goed tegen het einde van de film. Ik dronk te veel bier. Mijn lichaam ging protesteren tegen de extra kilo’s. Ik eet graag gezonder dan dat”, reageert hij op zijn ongewone eetpatroon van de afgelopen maanden. 

Hoewel hij het zwaar vond om ineens allerlei calorierijke en zeer ongezonde maaltijden naar binnen te werken, vond hij wel dat de rol dit van hem vroeg. “Ik vond het passend voor de rol. De mensen in West-Virginia hebben het niet makkelijk. Ze zijn allang blij dat er ’s avonds iets te eten op tafel staat”. Benieuwd hoe Channing er uitziet met wat meer spek op zijn lichaam? De film Logan Lucky draait sinds deze week in de Nederlandse bioscopen.

Dit is wat Step Up-actrice Jenna Dewan eet op een dag

Bron: AD Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook