Deze dingen werken een platte buik tegen

Tsja, zo'n afgetraind lijf komt natuurlijk niet zomaar aanwaaien.

Lees ook

Een afgetraind lichaam vergt heel veel inspanning, motivatie en vooral veel doorzettingsvermogen. Met name de buik is vaak een probleemzone, wat het vaak erg frustrerend maakt. Een platte buik komt nou eenmaal niet eenmaal aanwaaien, dus je moet er wat voor over hebben. Er zijn dan ook een aantal producten die je maar beter kunt laten staan… 

Je voeding heeft een grote invloed op de transformatie van je lichaam, dus is het van groot belang dat je weet wat je wel, maar ook wat je vooral niet moet eten voor een afgetraind lichaam. Omdat veel vrouwen vaak het snelst hun buik in omvang zien groeien, zijn er een aantal etenswaren die je per direct je huis uit moet bannen. En daar zit veel tussen dat je waarschijnlijk dagelijks naar binnen werkt.

Tsja, niemand zei dat het krijgen van een platte buik makkelijk ging zijn. Uiteraard is het soms onmogelijk om al deze negen dingen uit je voedingspatroon te skippen, maar belangrijk is dat je er in ieder geval niet te veel van neemt. Benieuwd wat er allemaal tussen staat? We hebben ze even voor je op een rijtje gezet. Komen ze!

1. Kaas

2. Frisdrank

3. Bewerkt vlees

4. Alcohol

5. Saladedressing

6. Fruitsap

7. Brood

8. Dieetrepen

9. Zout

De 5 beste drankjes voor een platte buik

Bron: Byrdie Beeld: iStock 

Laatste nieuws

Zie ook