Deze producten kan je allemaal in de koelkast bewaren

Vooral van nummer #3 ga je echt veel plezier hebben.

Lees ook

Je koelkast is misschien wel het meest kostbare apparaat in je huishouden, want alles wat je hier uit haalt maakt je simpelweg heel erg gelukkig. Naast het bewaren van de pakken kaas, chocolademousse en bak tomaten, is de koelkast ook nog functioneel voor andere dingen. En nee, dat heeft dus niets met eten te maken.

De koelkast is een onmisbaar apparaat in het huishouden. Je kunt er al je voedingswaren in kwijt en kan er de left overs in bewaren, maar dat is lang niet het enige waarvoor het geschikt is. Zo is het onder andere perfect om make-up in te bewaren, waardoor het veel langer houdbaar én te gebruiken is. Benieuwd welke producten je nog meer in de koelkast kan bewaren? Dit zijn ze!

9 voedingsmiddelen die je op de verkeerde plek bewaart

1. Oogcrème

Je potje favoriet crème om die dikke oogleden te verminderen kan je prima tussen de potten mayonaise en ketchup in zetten. Wanneer je het potje in de koelkast bewaard, zul je zien dat het nóg verfrissender werkt dan normaal.

2. Batterijen

Je zult het misschien niet verwachten, maar ook batterijen kunnen gewoon in de koelkast. Zolang je ze in een luchtdichte verpakking verpakt, gaan ze veel langer mee en minimaliseer je de zelfontlading. Altijd handig, toch?

3. Nagellak

Je hebt het vast weleens meegemaakt: na een lange tijd besluit je om je nagels weer eens te voorzien van een kleurtje, blijkt je favoriete kleur stroperig en klonterig te zijn, waardoor je het met veel tegenzin moet weggooien. Door het in de koelkast te bewaren blijft de lak langer goed en heb je er dus langer plezier van. 

4. Aftersun

Na een heerlijke dag in de zon is er niets zo lekker als je in te smeren met een koele aftersun. Wanneer je de aftersun in de koelkast legt, zal je merken dat het nóg koeler is. Heerlijk!

5. Kaarsen

Ze gaan niet alleen veel langer mee, maar druppen ook nog eens minder. Win-win situatie dus.

Bron: Kookfans Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook