Onthuld: dit is hét geheime ingrediënt voor de perfecte tosti

Zo makkelijk kan het dus zijn!

Lees ook

Of het heel healthy is, valt te betwisten maar soms gaat er niets boven een tosti. Daarnaast kan iedereen het maken, want high science is het niet om een plak kaas en ham tussen twee boterhammen te doen, om deze sandwich vervolgens tussen het tosti-ijzer te leggen. Maar: het kan altijd lekkerder.

Als het op tosti’s aankomt kun je eindeloos variëren. Ga je bijvoorbeeld voor de klassieker met kaas en ham, gaat jouw voorkeur uit naar een caprese (lees: met mozzarella, tomaat en pesto) of maak jij ‘m het liefst met geitenkaas en wat honing? Welke smaakmakers je ook gebruikt, er is één geheim ingrediënt dat je niet mag vergeten.

Voor de perfecte tosti dien je namelijk een laagje mayonaise aan de buitenkant van de tosti smeren en deze vervolgens in een koekenpan – met uiteraard een klontje boter – op middelhoog vuur bakken. Zorg dat je beide kanten ongeveer vier minuten laat sudderen et voilà, je hebt de lekkerste tosti die je ooit geproefd hebt. 

De 5 dingen die je als eerste uit je dieet moet schrappen volgens experts >

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook