Waarom Kristin Cavallari niet meer aan cardio doet

Hoewel ze vier à vijf keer per week sport, vermijdt Kristin cardio. Maar waarom?

Lees ook

Terwijl veel personal trainers er vaak op hameren dat je zou moeten zweren bij een goede afwisseling tussen cardio en krachttraining, laat Kristin Cavallari het eerste deel liever voor wat het is. Maar waarom?

Hoewel de realityster eerst niet zo van de morning coffees was, zweert ze nu wel bij een bakkie pleur bij haar ontbijt. Naast deze ochtendroutine deelt Kristin haar work-outschema met Well + Good en daar komt geen cardio in voor. Zo’n vier à vijf keer per week werkt ze met gewichten. Zónder personal trainer, want na jaren wel met een trainer te hebben gewerkt weet ze inmiddels wel wat ze met doen.

Ze doet aan circuit training, maar vermijdt daarbij cardio. “Cardio was alles wat ik deed voordat ik kinderen had, maar toen ik hen kreeg veranderde mijn levensstijl”, vertelt ze. “Ik eet een stuk gezonder en drink nauwelijks alcohol, dus bij mij gaat het nu meer om spieren kweken dan afvallen.” Daarnaast verklapt Kristin dat ze al vijf jaar niet meer op dieet is. “Ik heb meer energie, mijn huid is nog nooit zo mooi geweest en ik slaap als een baby.”

Video: dít laat Rens Kroes staan voor een gezonde lifestyle >

Bron: Well + Good | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook