De cocktail die ’t beste bij je past volgens je sterrenbeeld

Klopt het bij jou?

Lees ook

Als je bij een cocktailbar aankomt, is de kaart soms zo uitgebreid dat je geen idee hebt welke je moet kiezen. Gelukkig zijn de sterren er om je een handje te helpen; Self Magazine komt namelijk met dé cocktail die het beste bij je past gebaseerd op je karaktereigenschappen volgens je sterrenbeeld. Check het hieronder. Klopt het bij jou?

1/ Ram

Rammen houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en dat zouden ze het beste doen met een sterke Bacon Bourbon Cocktail. Het recept vind je hier.

2/ Stier

Als je een Stier bent, ben je een echte romanticus die ervan houdt om zich te omringen met beauty. De Golden Girl Cocktail is dan ook je nieuwe beste vriend, aldus Self Magazine. Het recept vind je hier.

3/ Tweelingen

Tweelingen kunnen het beste kiezen voor een Sangria met perzik en basilicum. De combinatie tussen zoet en kruidig, en de wijn-achtige smaak met een touch of cocktail past bij de persoonlijkheid van dit sterrenbeeld. Het recept? Dat vind je hier.

4/ Kreeft

Kreeften houden van comfort, warmte en gezelligheid. Een Orange Clove Hot Toddy past daar perfect bij; met zijn kruidige en rijke smaak omarmt het de warmte van lange avonden met vrienden. Hier vind je het recept.

5/ Leeuw

Je bent uitgesproken, trots en niet bang om in de spotlights te staan. Net als de Frozen Cherry Cosmopolitan. Maak ‘m!

6/ Maagd

Je bent een echte perfectionist en houdt ervan om dingen volgens het boekje te doen. Daarom is de Red Wine Berry Spritzer de perfecte cocktail voor jou. De cocktail is een voorspelbare klassieker, maar mét een speels randje. Hier vind je het recept.

7/ Weegschaal

Als uitgesproken en charmant persoon ben jij een perfecte match met een punch met ananas en citrusvruchten. Zo maak je hem. Yum!

8/ Schorpioen

Schorpioenen zijn geheimzinnig en krachtig, net als de cocktail die luistert naar de naam Dark ‘N Stormy. Een match made in heaven, dus. Hier vind je het recept.

9/ Boogschutter

Als Boogschutter ben je iemand met een vrije geest die altijd openstaat voor nieuwe avonturen. Trakteer daarom je smaakpapillen eens op iets nieuws en spannends, namelijk een pittige Bloody Mary. Benieuwd naar het recept? Dat vind je hier.

10/ Steenbok

Hard werken en doorzettingsvermogen zijn dé eigenschappen die horen bij Steenbokken. En om al die deadlines te halen, heb je natuurlijk een beetje cafeïne nodig. Waarom voor koffie gaan als je ook een Iced Whiskey Coffee kunt drinken?

11/ Waterman

Je leven is één groot feest en je vindt het belangrijk dat iedereen om je heen zich net zo op z’n gemak voelt als jij. Dat doe je door te socializen en iedereen een beetje aandacht te geven. Met een Frozen Bourbon & Coke in je hand.

12/ Vissen

Je pikt gevoelens van anderen gemakkelijk op en dat kan je emotioneel gezien soms uitputten. Geef jezelf een relax momentje met Jello Shots. Hier vind je het recept.

Lees ook: Dit is het gezondste alcoholische drankje

Bron: Self Magazine, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook