Shocking: Lily Collins krijgt compliment voor anorexia-lichaam in nieuwe film

En dit kreeg de actrice te horen...

Lees ook

In de film To The Bone speelt Lily Collins de hoofdrol, als een meisje met anorexia. Terwijl de film nog niet te zien is, zijn er nu al gemengde reacties over. Zo wordt er gezegd dat de film eetstoornissen zou ophemelen, anderen vinden juist dat het goed is dat het onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt.

Voor de emotionele hoofdrol heeft Lily flink wat moeten afvallen, en schokkend genoeg kreeg ze onlangs een compliment voor haar vermagerde lichaam. “Ik liep mijn appartement uit en iemand die ik al lang ken zei tegen me dat ik er geweldig uitzag”, legt Lily uit aan The Edit. “Ik probeerde uit te leggen dat ik af moest vallen voor mijn rol in To The Bone maar ze onderbrak me dat ze al wist waar ik mee bezig was en opnieuw hoe goed ik eruit zag.”

De meeste mensen waren bezorgd over het gewichtsverlies, ook wetende dat het voor een filmrol was. De actrice legt uit dat publiciteit lastiger werd; magazines wilden haar bijvoorbeeld niet meer opnemen in hun blad vanwege haar lichaam. “Ik werd niet gevraagd voor covers en ook niet voor het binnenwerk. Dat kwam door mijn lichaam, ook al was het voor een filmrol. Als ik in mijn vingers kon knippen om 10 pond aan te komen, had ik het gedaan.”

Lees ook: ASOS deelt foto’s van modellen in bikini met striae

Bron: Marie Claire UK, Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook