Hilarisch: Spraytan gaat helemaal fout

Je moet natuurlijk ook niet gaan huilen als je net van een nieuw kleurtje bent voorzien...

Lees ook

Het liefst gaan we vier keer per jaar op vakantie, maar ja… We wish. Een spray-tan op z’n tijd is daarom soms gewoon nodig. Zo is een spraytan natuurlijk ook een stuk beter voor je huid dan een abonnement op de zonnebank. Dat dacht ook deze vrouw, maar nadat zij haar lichaam had voorzien van een mooi kleurtje, braken de emoties los. Letterlijk en figuurlijk.

Om te janken…

Een onbekende vrouw deelde afgelopen weekend een foto van zichzelf in de auto, waarop duidelijk te zien was dat haar spray-tan om te janken was. Letterlijk. De dame had tijdens het autorijden een potje zitten huilen, wat een vreselijk gevolg had voor haar nieuwe bruine huidje. Haar tranen lieten namelijk de nodige sporen achter. Door het zout in haar tranen, is de spray-tan volledig weggespoeld. Ouch!

Viral

Op Imgur is de foto al meer dan drie miljoen keer bekeken. Een voormalig werkneemster van een tanning salon raadt de huilende vrouw aan om terug te gaan of het zelf proberen te fixen met wat zelfbruiner. Klik op onderstaande link om de foto te bekijken. 

Spray tan tears won’t go away

Bron: Grazia, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook