Viral: Vrouw is zes maanden zwanger, maar waar is haar buik?

Wacht maar tot je de beelden ziet!

Lees ook

Waar sommige vrouwen bij zes maanden al een enorme toetertvan een buik hebben, zijn er ook zwangere dames waarbij er van een grote buik nog geen sprake is. De 33-jarige Sarah Stage hoort bij die laatste groep; een buikje is bij het lingeriemodel zo goed als onvindbaar.

Mini babybump

De zwangere Sarah lijkt op het eerste gezicht allesbehalve zwanger, want van een zwangerschapsbuikje is geen sprake. Het model is ondanks dat ze zes maanden zwanger is nog loeistrak en haar abs zijn dan ook nog duidelijk zichtbaar. “Ik heb een heel klein buikje, omdat ik de baby nu anders draag dan tijdens mijn eerste zwangerschap. De dokter heeft verteld dat de baby nu veel lager ligt.” 

Work-out

Hoewel het lichaam van Sarah nog weinig veranderd is, realiseert ze zich wel dat dit zomaar kan veranderen. “In een hele korte tijd kan je lichaam compleet veranderen, maar het is het allemaal waard.” Ook zegt ze dat haar peuter ervoor zorgt dat ze nog steeds zo slank is. “Ik ren de hele dag achter een peuter aan, dus dit is nu mijn work-out thuis.” 

Toch probeert Sarah ook nog zoveel mogelijk te sporten. “Als ik fit ben sport ik een paar keer per week in huis. Het is niet echt cardio, maar meer oefeningen als squats, lunges en wat buikspieroefeningen.” 

Lees ook: Waarom wil je altijd zo graag met je benen over elkaar zitten?Bron: Grazia, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook