Zien: Michele Obama blijkt fitness-queen te zijn

Op Instagram onthult de voormalig first lady dat ze het liefst bootcamps geeft aan haar vriendinnen (inclusief beeldmateriaal!)

Lees ook

Op Instagram onthult voormalig first lady Michelle Obama dat ze het liefst bootcamp-lessen geeft aan haar vriendinnen op haar vrije dagen. Bij de foto’s op het sociale platform kunnen we haar zien crunchen, squaten en planken met haar groep vriendinnen. 

Sporty spice

Dat Michelle sportief is en sport heel belangrijk vindt, is voor de meesten geen verrassing. Zo lanceerde ze in haar tijd als first lady al meerdere campagnes voor meer beweging, zoals de Let’s Move-campagne. Dat ze ook haar vriendinnen aan het werk zet, wisten niet veel mensen. Onder de foto’s op Instagram schrijft Michelle: “Toen ik nog in het Witte Huis woonde, gaf ik regelmatig bootcamp-weekendjes voor mijn beste vriendinnen. Het maakte niet uit dat we niet allemaal op hetzelfde fitnessniveau zaten. Die weekenden herinnerden ons eraan dat als we voor anderen zorg willen blijven dragen, we eerst voor onszelf moeten zorgen. Ik blijf deze traditie voortzetten en wilde daarom enkele foto’s delen. Mijn vriendinnen zijn er altijd voor mij geweest en we hebben ons best gedaan om samen gezond te blijven. Of het nu om een bootcamp ging of een wandeling in de buurt. Ik hoop dat jij en je groepje vrienden wat tijd kunnen vinden om samen gezond te zijn deze zomer.” 

Bekijk de foto’s hieronder. Klik rechts op het pijltje in de afbeelding om door de foto’s te scrollen. 

Lees ook: Shocking: Kokosolie is helemaal niet zo goed als gedacht

Bron: Gazet van Antwerpen, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook