Lucy Hale flink onder vuur nadat ze zichzelf dik noemde op social media

De 'Pretty Little Liars'-actrice heeft inmiddels haar excuses aangeboden via Twitter

Lees ook

“Pretty Little Liars”-actrice Lucy Hale staat flink onder vuur op social media. De actrice plaatste namelijk een oude foto van zichzelf met haar vader, waarop ze zichzelf voor dik uitmaakt. Omdat ze dit totaal niet is of was, is hier flink wat commotie over ontstaan. 

Onder vuur

Onder de Instagramfoto reageert de 28-jarige actrice op haar haarstylist Scotty Cunha met de woorden: “Ugh ik was zo dik”. Kort daarna kreeg ze al de wind van voren van haar fans, die het belachelijk vonden dat ze zichzelf dik noemde. Daar komt nog bij dat Lucy heel wat jonge meiden als fans heeft, die hierdoor negatief beïnvloedt zouden kunnen worden. Bekijk de desbetreffende foto hieronder. (Zie de excuses van Lucy onder de foto)

 

Reactie Lucy

Lucy zelf is enorm geschrokken van alle commotie die rondom haar foto en de reactie is ontstaan. Via Twitter reageert ze dat het absoluut nooit haar bedoeling is geweest om anderen pijn te doen met haar opmerking, en dat ze het soms vergeet dat de hele wereld met haar meekijkt. Bekijk haar tweets met excuses hieronder. 

 

 

Lees ook: Doe mee aan de Damloop by Night!

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty, Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook