Katy Perry onthult waarom ze haar haren heeft afgeknipt

Volgens bronnen wil ze niet meer op zichzelf lijken, maar of dat wel waar is... Ze vertelt er zelf alles over.

Lees ook

Katy Perry, wiens echte naam Katheryn Hudson is, staat al jaren aan de top van de muzikale muziekwereld. Toch schuilt er achter de grootheid die altijd in de publiciteit staat ook een hele hoop onzekerheid. In haar lifestream (die een HEEL weekend duurde), die Katy deed als aankondiging van haar nieuwe album Witness, bezoekt ze ook een therapeut. Dan komt de aap uit de mouw, en zo ook over haar korte kapsel. 

Therapie

Tegen haar therapeut zegt de 32-jarige superster: “Ik heb het karakter “Katy Perry” jarenlang opgebouwd als iets dat iedereen kent. Ik heb er hard aan gewerkt en veel mensen vinden dat karakter helemaal geweldig, maar het is niet echt. Als ik Katy Perry ben, ben ik heel sterk, maar ik ben niet zo sterk als ik gewon Katheryn Hudson ben.”

Kapsel

Over haar kapsel zegt ze het volgende. “Mensen blijven praten over mijn haar en veel mensen vinden het lelijk of zouden willen dat het wat langer was. Toch heb ik het gedaan omdat ik zo graag Katheryn Hudson wil zijn en ik eigenlijk helemaal niet meer op Katy Perry wil lijken, zo af en toe. Dat is een soort van de reden dat ik mijn haren heb afgeknipt. Ik wil gewoon mijn authentieke zelf zijn, 100%, en het doet me pijn als ik dat niet kan zijn.” Bekijk het hele gesprek in onderstaande video. 

Lees ook: Dankzij déze geniale gadget blijft jouw avocado gewoon vers

Bron: Women’s Health UK, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook